LED installatie

LED verlichting biedt vele voordelen voor iedereen. Naast het lage stroomverbruik zijn er nog heel wat voordelen te benoemen, zoals de lange levensduur van gemiddeld 35.000 branduren en de minimale warmteafgifte van deze lampjes.

Wilt u LED’s in uw woning, kantoor of andere ruimte laten plaatsen dan kunnen wij u hiermee helpen. Tevens kunnen wij diverse soorten armaturen voor u bestellen. Vraag naar de mogelijkheden!

Elektro

Voor installeren van diverse Elktro werken bent u bij Bais Installatie aan het goede adres. Wij kunnen u voorzien van een correcte, veilige installatie.

Toegang controle

Voor het elektronisch openen van uw toegangsdeuren door middel van diverse systemen. Zo kunnen wij u van dienst zijn met het installeren van bijvoorbeeld kentekenlezers of  elektronische sluitsystemen. Weet u al wat uw exacte wensen zijn en gaat het enkel om de installatie of bent u opzoek naar iemand die u kunt helpen bij het uitzoeken van het juiste type toegang controle dan adviseren wij u graag.

CCTV

CCTV voor al uw camera systemen voor zowel binnen als buiten huis zowel analoog als IP.

Inbraak beveiliging

Zowel bedraad als draadloos voor uw woonhuis.

Wifi & Internet

 

Hulp bij het instellen van uw modems en routers voor Internet en Wifi. Tevens kunnen wij u helpen uw slechte wifi bereik te optimaliseren.